GeolinQ
Support Portal

CreateFeatureDataset

Operatie voor het aanmaken van feature dataset voor een afgeleide van klasse definitie van GlFeature:

<CreateFeatureDataset>
  <Properties>
    <Name>MyFeatureDataset</Name>
    <Description>MyDescription</Description>
    <ItemClass>
      <Name>GlIndexedFeature</Name>
    </ItemClass>
  </Properties>
</CreateFeatureDataset>

Parameters

De CreateFeatureDataset operatie heeft de volgende parameters:

Element Verplicht Omschrijving
Properties Ja Specificatie van de dataset eigenschappen zoals Name, ItemClass etc
View Nee Specificatie van een view voor de feature dataset
Union Nee Specificatie van een union voor de feature dataset om datasets samen te voegen

Properties

Een feature dataset heeft de volgende properties of eigenschappen:

Element Verplicht Omschrijving
Name Ja Unieke naam voor de dataset binnen de databron
Description Nee Beschrijving van de dataset
ItemClass Ja Referenctie naar een type klasse definitie die is afgeleid van GlFeature
Hide Nee Verberg de dataset voor eindgebruikers (true). Toon de dataset aan alle gebruikers (false). De standaardwaarde is false.
CalculateScale Nee Bereken schaal waarop feature zichtaar automatisch (true). Laat features altijd zien of gebruik MinScale en MaxScale (false). De standaardwaarde is false.
MinScale Nee Minimale kaartschaal waarop features zichtbaar worden.
MaxScale Nee Maximale kaartschaal waarop features zichtbaar zijn.