Exporteren naar bestand

Ga voor het exporteren van gegevens naar datasets en selecteer dataset 'Percelen'.

Het exporteren van BRK percelen naar Shape bestand kan op twee manieren.

• Selecteer een of enkele BRK percelen door deze in het selectiepanel aan te vinken en de export button te kiezen onder het panel
  • Selecteer de hele dataset ' percelen; door de export optie boven de kaart visualisatie te kiezen

Het export configuratie scherm volgt.

Kies hier het gewenst export formaat 'Shape', bedekt export definitie naam  en selecteer gewenste coordinaat systeem waarna geexporteerd moet worden. Selecteer 'RD nieuw, EPSG 28992.

Label is code

Voor geografische gegevensobjecten, zoals percelen in de BRK is het mogelijk een selectie op de export te maken door middel van het toevoegen van een 'spatial condition'. Kies deze optie, kies de optie 'draw polygon' en teken het gebied waar de objecten uit geeporteerd moeten worden. Een dubbelklik sluit de selectie af.

Label is code

Als laatste keuze bestaat de mogelijkheid om te selecteren welke attributen geexporteerd moeten worden en de volgorde van de attributen. Selecteer de gewenste attributen en activeer de export door het opslaaan van de definitie.

Label is code

Het export bestand is nu  beschikbaar als download in de browser.