Importeer dataset

Importeer een dataset direct uit een Shape bestand waarbij de klassedefinities direct worden gegenereerd uit het bestand. Dit kan omdat de beschrijving van de structuur opbouw en attributen onderdeel uitmaken van het importbestand. Het import proces is gelijk met het proces beschreven in Toevoegen Datasets vanaf stap 5.

Voor informatie over alle ondersteunde importformaten zie: GeolinQ importformaten.