Over

De Over tab toont informatie over de geïnstalleerde GeolinQ versie en de GeolinQ licentie. Als er geen licentie file ingeladen is, wordt een waarschuwing in rood getoond. In dat geval klik op Kies bestand om de licentie file te selecteren. Als de licentie file op het file systeem geselecteerd is klik dan op Opslaan om de licentie file te uploaden naar GeolinQ. Als de licentie file correct is, verdwijnt de waarschuwing en wordt de licentie informatie getoond.

Klanten kunnen hun licentie file downloaded van het GeolinQ support Portaal (https://support.geolinq.com).