Bekijken tabellen

Voor alle datasets in de BGT databron bestaat er een tabel op de database. Navigeer naar de BGT databron en open het tabblad Tabellen. Selecteer het schema uit de keuzelijst. Nu wordt een lijst getoond met alle elementen uit de XSD en de gegenereerde database tabel.

BGT tabellen

Klik op de tabelnaam van een element (bijv. "Bak") om de velden van het element en de corresponderende database kolom te zien. Ter vebetering van performance of om uniciteit af te dwingen is het mogelijk om indexen op database kolommen te creëren.

BGT indexes

Acter de naam van de database kolom is een keuzelijst zichtbaar waaruit het index type gekozen kan worden:

• Indexed (index die geen uniciteit garandeert en alleen gebruikt wordt ter verbetering van de performance)
  • Unique (index die uniciteit garandeert en ook dient ter verbetering van de performance)

Wanneer op Opslaan geklikt wordt, worden de indexen aangemaakt op de database.